Προφίλ

Με εμπειρία άνω των 20 ετών στην παροχή υπηρεσιών διαμεσολάβησης, συμβουλευτικής και διαχείρισης ακινήτων η Exclusive Agents δημιουργήθηκε για να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο τομέα της κτηματομεσιτικής.

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο διασφαλίζει την παροχή απρόσκοπτων και διαφανών λύσεων προς τους πελάτες μας. Σας παρέχουμε έναν επαγγελματία του κλάδου για να ενεργεί ως ο αποκλειστικός διαχειριστής του λογαριασμού σας. Αυτό σημαίνει ότι ασχολείστε μόνο με έναν αντιπρόσωπο της Exclusive agents που θα είναι το μοναδικό σημείο επαφής. Ο διαχειριστής του λογαριασμού σας έχει ανατεθεί προσωπικά σε εσάς και θα παρέχει μια προσωπική υπηρεσία από την αρχή έως το τέλος, διαθέσιμη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Οι σύμβουλοι πωλήσεων και ενοικιάσεων υποστηρίζονται από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών το οποίο απαρτίζεται από νομικούς, φοροτεχνικούς, μηχανικούς, εκτιμητές, συμβούλους δανείων καθώς και από το τμήμα διαχείρισης συναλλαγών.

Το μοναδικό επιχειρηματικό μας μοντέλο επιβραβεύει τους διαχειριστές λογαριασμών μας σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική δομή βασισμένη στα αποτελέσματα, που μας δίνει τη δυνατότητα να βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους για τη δουλειά και να δημιουργήσουμε μια καλύτερη εμπειρία για εσάς και μια πιο ικανοποιητική και ενθαρρυντική εμπειρία για τους συνεργάτες μας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην υπηρεσία πωλήσεων και μισθώσεων και προσφέρουμε διεθνή εμπειρία και ένα νέο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών. Ολόκληρο το επιχειρηματικό μας μοντέλο βασίζεται στην επιτυχία των πελατών μας!


Loading...